Milaan top 10 - de allerbeste tips voor een geslaagd stedentrip naar Milaan

Milaan top 10 / handige tips / bespaar geld op je hotel

 home handige tips links cookiebeleidcontact 

winkelen

Dom van Milaan

Castello Sforzesco

Laatste Avondmaal

Brera

San Siro stadion

Parco Sempione

architectuur

Teatro alla Scala

bezienswaardigheden

 
TIP: reserveer je tickets vooraf
 
TIP: Milaan voordeelkaarten
 
TIP: ontdek Milaan op de fiets
 
meer handige Milaan tips

BESPAAR GELD OP JE HOTEL IN MILAAN

Vind je het niet zonde om teveel te betalen voor je hotelkamer, appartement of gastenverblijf in Milaan? Natuurlijk wil je niet teveel betalen voor je accommodatie in Milaan. Het zoeken naar de beste prijzen is vaak niet zo eenvoudig als het lijkt. Je zou denken dat het door internet allemaal veel gemakkelijker zou zijn om de goedkoopste kamers in een stad als Milaan te vinden, maar in de praktijk valt dat vaak nog zwaar tegen.

Prijzen vergelijken
Als je handmatig gaat zoeken dan ben je al snel vele uren kwijt. Daarnaast zijn er naast de prijs vaak ook nog andere criteria van belang zoals locatie, faciliteiten, comfort en de ervaringen van klanten met de betreffende accommodatie. Het is bijna onbegonnen werk om de beste aanbieding eruit te pikken. Je zult immers tientallen sites af moeten struinen. Toch loont het om niet zomaar lukraak via een vertrouwde hotelboekingssite je kamer te boeken zonder eerst verder te kijken. Soms heeft een andere site net voor dat hotel en die nacht(en) een goede deal waardoor dezelfde kamer zomaar tot tientallen procenten goedkoper is. Uit ervaring kunnen we vertellen dat dit gebeurt. Laat je ook niet meteen bang maken door een melding "beslis snel: dit is de laatste kamer" of iets dergelijks.

Dure periodes in Milaan
Tijdens beurzen en congressen zijn hotels in Milaan duurder dan normaal, zeker in de buurt van het congrescentrum MiCo. Hoe te groter het evenement, des te hoger de prijzen liggen. Er is dan immers meer vraag naar hotelkamers. Met name rondom de Milan Fashion Week betaal je veel geld om in Milaan te overnachten. Als je niet voor het evenement zelf naar Milaan komt dan kun je beter in zo'n periode niet naar Milaan reizen, tenzij je bulkt van het geld en de prijs van je hotelkamer niets uitmaakt.

Zo vind je de beste prijzen
Je hoeft tegenwoordig helemaal niet meer zelf de prijzen te vergelijken. Dat doet de site Trivago al voor jou. Trivago zoekt voor jou in het actuele aanbod van inmiddels meer dan honderd hotelboekingssites, waardonder bekende sites zoals Booking.com, Hotels.com, Expedia, HRS en Amoma. Ook pakt Trivago de kamerprijzen mee van de officiële sites van hotels, pensions, appartementen en andere accommodaties. In één oogopslag zie je de beste prijs per kamer van alle accommodaties. Je betaalt zo nooit teveel voor je kamer.

Vind hier de laagste prijzen voor hotelkamers en appartementen in Milaan via Trivago

 

Milaan bezienswaardigheden Milaan voor beginners Milaan informatie alles over Milaan Milaan tips