Milaan top 10 - de allerbeste tips voor een geslaagd stedentrip naar Milaan

Milaan top 10 / handige tips / reserveer je tickets vooraf

 home handige tips links cookiebeleidcontact 

winkelen

Dom van Milaan

Castello Sforzesco

Laatste Avondmaal

Brera

San Siro stadion

Parco Sempione

architectuur

Teatro alla Scala

bezienswaardigheden

 
TIP: reserveer je tickets vooraf
 
TIP: Milaan voordeelkaarten
 
TIP: ontdek Milaan op de fiets
 
meer handige Milaan tips

RESERVEER JE MILAAN TICKETS VOORAF VIA INTERNET

Als je Milaan bezoekt dan is de kans groot dat je één of meerdere attracties, musea of bezienswaardigheden zult gaan bezoeken. De stad heeft op dit moment veel te bieden en de populariteit van de belangrijkste bezienswaardigheden van Milaan neemt alleen maar toe. Denk hierbij aan de Dom van Milaan, het Laatste Avondmaal, het San Siro stadion en populaire musea zoals de Pinacoteca di Brera. De populariteit van Milaan en haar attracties zorgen voor wachtrijen waarbij de wachttijd flink op kan lopen. In het ergste geval sta je uren in de rij of kun je op de dag zelf al niet meer terecht. Zonde van je tijd en het zou helemaal jammer zijn als je tijdens je stedentrip naar Milaan de door jou gewenste activiteiten of bezichtigingen niet kunt doen omdat er geen plek (meer) is.

Kies voor zekerheid
Door vooraf je tickets via internet aan te schaffen voorkom je teleurstellingen. Voor attracties en bezienswaardigheden waar beperkte toegang toe is of waar een tijdslot aan vast zit ontkom je er eigenlijk niet meer aan om vooraf je entreetickets aan te schaffen. Op die manier kun je naar binnen op het gereserveerde tijdstip.

Waarvoor is vooraf reserveren absoluut aan te raden?
Voor een aantal attracties en bezienswaardigheden is vooraf reserveren eigenlijk een 'must', omdat je anders geconfronteerd kunt worden met lange wachtrijen en mogelijk zelfs de teleurstelling dat je die dag helemaal niet meer naar binnen kunt. Het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci zien zonder vooraf te reserveren is gewoonweg niet mogelijk.

Het Laatste Avondmaal
Je kunt de beroemde muurschildering 'Het Laatste Avondmaal' van Leonardo da Vinci alleen maar op reservering bewonderen. Omdat er slechts 25 personen per keer naar binnen mogen is deze topattractie van Milaan vaak al maanden van tevoren uitverkocht. Dankzij TicketBar Milaan kun je vaak nog wel aan tickets komen. Zij hebben voor veel data alvast kaarten ingekocht die ze gekoppeld aan de hop-on-hop-off bus voor Milaan aanbieden.
reserveer hier je Laatste Avondmaal + hop on hop off combiticket

Pinacoteca di Brera
Het populairste museum van Milaan is Pinacoteca di Brera. Dit oudste museum van Milaan is gelegen in de sfeervolle wijk Brera en behoort tot de absolute hoogtepunten van de stad. Dat betekent vaak lange wachtrijen voor de kassa's van dit kunstmuseum. Om de wachtrijen te ontlopen kun je het beste vooraf je tickets alvast via internet aanschaffen.
koop hier je skip-the-line tickets voor de Pinacoteca di Brera

San Siro stadion
Het San Siro stadion is een must-see voor iedereen die enigszins van voetbal houdt. Dit is immers het thuishonk waar de Italiaanse topclubs AC Milan en Internazionale hun thuiswedstrijden spelen. Een rondleiding door dit stadion is erg populair, dus dat betekent soms lange rijen om naar binnen te komen. Door je tickets vooraf te regelen vermijd je de wachtrijen aan de kassa van het San Siro. TicketBar Milaan verkoopt een voordelige combinatie van de San Siro Tour en de Milaan hop-on-hop-off bus. Deze toeristische bus zet je voor het stadion af!
boek je San Siro Tour met hop-on-hop-off bus

Dom van Milaan
Sinds je moet betalen om de indrukwekkende gotische Dom van Milaan te bezoeken staan er vaak lange wachtrijen voor de ingang van dit imposante gebouw. Door je tickets vooraf via internet te reserveren kun je de rijen voorbijlopen en met je entreebewijs naar binnen gaan. De tickets geven ook toegang tot de lift om het dak van de dom te bezoeken.
reserveer hier je Dom van Milaan skip-the-line tickets


 

Milaan bezienswaardigheden Milaan voor beginners Milaan informatie alles over Milaan Milaan tips